וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדולר נסחר ביציבות ברמה של 4.715 שקלים; סיטיגרופ: "הירידות בשווקים המתעוררים כנראה נקודתיים"

טל לוי

9.3.2006 / 15:43

מנהל חדר עסקות מט"ח, ניל קורני: "בימים האחרונים ראינו ירידות בשווקים המתפתחים כתוצאה מעליית התשואות בארה"ב - נראה שמדובר באירוע שיסתיים בקרוב"

מחזורי המסחר שקטים גם היום" אומר מנהל חדר עסקות מט"ח בסיטיגרופ, ניל קורני, "אין כרגע נתוני מקרו חדשים או נתונים שמשפיעים באופן ישיר על הדולר".



עם זאת, קורני מציין את הירידות שחלו בימים האחרונים בשווקים המתפתחים, אשר נגרמו כתוצאה מעליית התשואות על אגרות החוב האמריקאיות לתקופה של 10 שנים. התשואות שמציעה מדינה בעלת סיכון נמוך כמו ארה"ב גורמת למשקיעים למשוך כסף מהשווקים המתפתחים.



"משיכת הכספים בימים האחרונים בהחלט משפיעה על שער הדולר", אומר קורני. "יש להמתין על מנת לראות אם מדובר באירוע נקודתי, או שמא מדובר באירוע מתמשך בעל השפעה על שוקי המט"ח בעולם". עם זאת, קורני מעריך כי מדובר באירוע נקודתי שצפוי להסתיים בטווח הקצר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully