וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סבן ושותפים דרום אמריקאיים יתמודדו על חברת התקשורת יוניוויז'ן ב-12 מיליארד דולר

רויטרס

12.3.2006 / 7:57

השותפים: חברת טלוויזה המקסיקאית ומשפחת ציסנרוס מוונצואלה; טלוויזה היא ספקית התוכן העיקרית של יוניוויז'ן, ומעוניינת בהגדלת אחזקותיה בחברה, שכיום עומדות על 11%

טלוויזה היא ספקית התוכן העיקרית של יוניוויז'ן, ומעוניינת בהגדלת אחזקותיה בחברה, שכיום עומדות על 11%. משפחת ציסנרוס, השולטת בחברת יוניוויז'ן, מחזיקה ב-13% מיוניוויז'ן.



מקורות אחרים דיווחו כי חברת ההשקעות מדיסון דירבורן שוקלת גם היא להצטרף לקבוצת המשקיעים. דווח כי גם חברות ההשקעה הפרטיות בלקסון, קולברג קראוויס רוברטס וקואדרנגלו עשויות להגיש הצעות רכש. מספר חברות מדיה אחרות, כמו ניוזקורפ, ויאקום ודיסני, הוזכרו בעבר כרוכשות פוטנציאליות ליוניוויז'ן.



יוניוויז'ן מחזיקה כיום בשלוש רשתות טלוויזיה, 62 תחנות טלוויזיה, 69 תחנות רדיו וחטיבת מוסיקה. ג'רולד פרנצ'יו, מנכ"ל יוניוויז'ן, מחזיק ב-11% מהחברה, ועשוי לצאת מהעסקה עם כ-1.5 מיליארד דולר. סבן, הנחשב לאחד מאילי המדינה המובילים בעולם, ומחזיק בישראל בנתח בקשת ובבזק, הביע גם הוא עניין ביוניוויז'ן. "אני משתפשף על הספרדית שלי וצופה בטלנובלות כבר ארבע שנים בציפייה לרגע הזה", אמר חיים סבן ל"לוס אנג'לס טיימס".


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully