וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלביט הדמיה זינקה בכ-150% מתחילת 2005; בבטוחה מעריכים שתחלק דיווינד של 150-100 מיליון שקל השנה

נתן שבע

12.3.2006 / 15:08

בבטוחה מציבים מחיר יעד למניה הגבוה ב-30% מהמחיר בשוק; עסקת המימון מחדש של 3 בתי מלון בלונדון מביאה להצפת ערך משמעותית בכלל פעילות המלונות

עיקר עיסוקה של אלביט הדמייה הוא תחום מרכזי הבידור והסחר במרכז ומזרח אירופה. בשנתיים האחרונות מימשה החברה מספר נכסים במזרח אירופה, אותם מכרה לחברת קלפייר ברווח של כ-100 מיליון יורו שחלקו הגדול כבר נזקף. בן זאב מעריך, כי החברה צפוייה לייצר ערך נוסף גם במרכזים מסחריים נוספים הנמצאים בשלבי ייזום והקמה. בן זאב מעריך עוד, כי הרווחים הגדולים יתורגמו לחלקות דיווידנד של 150-100 מיליון שקל (תשואת דיווידנד של 6%-5%).



בן זאב רואה פוטנציאל גם בעסקת היפודרום בבודפשט, הונגריה, עסקה במהלכה רכשה החברה קרקע בעיר בהיקף של 21 מיליון יורו. המיקום האסטרטגי של הקרקע הופך את הפרויקט להזדמנות עבור רשתות המסחר המעוניינת להיכנס למרכז העיר בודפשט. בן זאב מעריך כי לחברה ייווצר רווח ייזמי של עשרות מיליוני יורו בשנים הקרובות בעקבות הפרויקט.



לאחרונה הודיעה החברה על עסקה למימון מחדש של 3 בתי מלון בלונדון. להערכת בן זאב, המימון מבטא תשואה של כ-6.5%. העסקה מביאה להצפת ערך משמעותית בכלל פעילות המלונות, משום שהיא מגלמת לנכסי המלונות שווי גבוה יותר.



עוד פעילות שיש לחברה היא אינסייטק, שפיתחה מערכת אולטרה סאונד ממוקד באמצעי לא פולשני. החברה היתה אמורה לצאת להנפקה כבר בשנה שעברה. להערכת כלל פיננסים, ההנפקה תתבצע במהלך השנה הנוכחית, לפי שווי של כחצי מיליארד דולר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully