וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מפתחי תוכנת הסוס הטרויאני רות ומיכאל האפרתי הודו בכל הסעיפים נגדם במסגרת עסקת טיעון

אסף כרמל

14.3.2006 / 18:44

במסגרת העסקה ביקשו התביעה וההגנה לגזור על רות האפרתי 4 שנות מאסר ועל מיכאל האפרתי שנתיים מאסר, וכן מאסר על תנאי ופיצוי כספי בסך מיליון שקלים, לכל אחד

לפני עשרה ימים הוגש לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב האישום נגד בני הזוג. כתב האישום הארוך מתאר את השתלשלות הפרשה, מהמצאת התוכנה על ידי מיכאל האפרתי, דרך שיווקה לחוקרים פרטיים שונים באמצעות רות האפרתי וגמור בהשתלתה במחשבים של עשרות "קורבנות עסקיים" שונים. בבקשה למעצר עד תום ההליכים, הנלווית לכתב האישום, נכתב כי "בתחילה נעשה ניסיון לשווק את התוכנה כדין לגופים ביטחוניים שונים". ואולם, החל מ-2004 היא שימשה לביצוע עבירות פליליות.



רות האפרתי הואשמה בשורה של עבירות חמורות ובהן קבלת דבר במרמה, חדירה לחומר מחשב, החדרת נגיף מחשב, האזנת סתר, פגיעה בפרטיות וקשירת קשר לביצוע פשע. בעלה הואשם רק בסיוע לאותן עבירות. הפרדת האישומים בין בני הזוג היא תולדה של הסדר הטיעון, ובמסגרת זאת צפוי למיכאל האפרתי עונש מופחת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully