וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

היועץ המשפטי לממשלה: ועדת סל התרופות לא תוכל להחליט עד הבחירות אילו תרופות יסובסדו

יובל יועז

15.3.2006 / 19:37

מזוז הבהיר שהוועדה יכולה להתכנס מחר, אך עליה לעכב ההחלטה; עמיר פרץ קורא לכל המפלגות לפנות ליועץ כדי לאפשר להגדיל הסל

היועץ הסתמך על פסיקת בג"ץ מלפני שבועות אחדים שבה נקבע כי על ממשלת מעבר שכהונתה מוגבלת בזמן לפעול בריסון ותוך הימנעות מקבלת החלטות בעלות היבט עקרוני ושאינן בגדר ניהול שוטף של ענייני המדינה וכן על הנחייתו שלו לשרי הממשלה להימנע מקבלת החלטות עקרוניות שאין בהן דחיפות מיוחדת.



במשרד המשפטים הדגישו כי תוקף ההנחיה הוא רק עד ליום הבחירות, ולא עד כינונה של הממשלה הבאה אחרי הבחירות, וזאת "על מנת למנוע שימוש בדיוני ועדת סל הבריאות כחלקת מתעמולת הבחירות".



יו"ר מפלגת העבודה, ח"כ עמיר פרץ, מסר בתגובה כי יפנה לכל ראשי המפלגות ויחתימם על פנייה למזוז, בבקשה לאשר לוועדת סל התרופות להתכנס ולהגדיל את הסל. "החולים עומדים מעל לכל", אמר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully