וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נאמני קלאבמרקט מכינים את הקרקע לשכר הטרחה: הודיעו כי הם עובדים קשה משנדמה

ענת רואה

20.3.2006 / 8:36

בעלי קלאבמרקט לשעבר השיבו לתביעה הייצוגית שטענה כי יש לראות בתווי הקנייה ניירות ערך וכינו אותה "טענה אבסורדית"

אפשר לשער כי אמירה זו, שפתחה את דו"ח הפעולה של הנאמנים, נועדה בעקיפין גם להכשיר את הקרקע לבקשת שכר הטרחה שיגישו בבוא העת הנאמנים לשופטת. מהדברים עולה כי הנאמנים, שמקדישים לדבריהם מאות רבות של שעות עבודה מאומצות לטיפול בכל אחד מהנושאים הקשורים ברכישה, ממורמרים מכך שמאמציהם אלו אינם ידועים לציבור הרחב או אף לשופטת.



לדברי הנאמנים בדו"ח, באמצעות עו"ד עמית לדרמן ממשרדו של נס, מדובר בעסקה מורכבת ביותר אשר דרשה עבודה מאומצת ביותר על ידם, תוך ניהול מו"מ פרטני וקשה לגבי מאות נושאים ופרטים וזאת במשך יותר מחצי שנה.



נושא נוסף שמטופל על ידי הנאמנים הוא מכירת 18 סניפי הרשת, כאשר התמונה העולה כעת, לדבריהם, היא כי התמורה ממכירתם תהיה נמוכה משמעותית מההערכה הראשונית, בגובה 75 מיליון שקל.



בתוך כך הגישו אתמול בעלי קלאבמרקט לשעבר, משפחות בורוביץ, רוזן ומוזס, תשובה לתביעה הייצוגית שהוגשה נגדם בעניין תווי הקנייה ששיווקה הרשת לפני קריסתה. על פי התביעה, התווים הם "ניירות ערך", ולפיכך הרשת היתה חייבת לפרסם בגינם תשקיפים ודו"חות אשר היו יכולים למנוע מהציבור לרכוש את התווים.



בתגובה שהוגשה באמצעות עו"ד זאב שרף נטען כי מדובר בטענה אבסורדית וחסרת שחר וכי כל מסקנה אחרת תביא לתוצאות מגוחכות שאינן מתקבלות על הדעת, למשל שגם כרטיסיות אוטובוס או מנויים לחדר כושר שכונתי הם ניירות ערך.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully