וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נוקיה העלתה את תחזית הצמיחה של תעשיית הטלפונים הסלולריים הגלובלית ב-2006 הודות לביקוש מסין והודו

סוכנויות הידיעות

30.3.2006 / 17:02

צופה כי כי המכירות הגלובליות יצמחו ב-15% לפחות השנה, לעומת תחזיות קודמות לצמיחה של 10%; חזרה ואמרה כי 80% ממיליארד מנויי הסלולר החדשים יגיעו משווקים מתפתחים; המניה מזנקת 5%

נוקיה ויריבתה האמריקאית מוטורולה מוכרות יותר דגמים זולים של טלפונים סלולריים, משום שהצמיחה בביקוש במדינות כגון סין והודו גבוהה מהצמיחה בביקוש בארה"ב ובאירופה - שווקים רוויים הרבה יותר. בעקבות העלאת התחזיות צפויים אנליסטים להעלות את תחזיות הרווח של נוקיה.



"מחצית מהטלפונים הסלולריים שנמכרו השנה יימכרו במדינות מתפתחות", אמר אולילה בכנס. "הגודל וההתפתחות בשווקים המתעוררים מאיצים את הביקוש". אולילה חזר על התחזית לפיה כ-80% ממיליארד מנויי הסלולר החדשים יגיעו משווקים מתפתחים. נוקיה צופה כי מספר מנויי הסלולר בעולם יגיע ל-3 מיליארד במהלך 2008. תעשיית הסלולר מכרה 795 מיליון טלפונים סלולריים ב-2005, לדברי אולילה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully