וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביו ויו חתמה על הסכם הפצה בלעדי למוצריה בארה"ב; המפיצה: חברת Clarient ששווייה בנאסד"ק כ-75 מיליון דולר

שרון שפורר

3.4.2006 / 15:14

Clarient תפיץ בלעדית את מוצרי ביו-ויו - מערכות סריקה לניתוח דגימות תאים - בשוק חברות התרופות ובאופן לא בלעדי בשאר השווקים

על פי ההסכם תשמש Clarient כמפיץ בלעדי של מוצר ביו-ויו בארה"ב בשוק חברות התרופות וכמפיץ לא בלעדי בשאר השווקים בארה"ב במקביל לערוצי ההפצה הקיימים של החברה. מינויה של קלריאנט כמפיץ בלעדי כפוף לעמידתה ביעדי מכירות אשר נקבעו בהסכם. ההסכם נערך לתקופה של שלוש שנים.



לדברי עופר שפירא, מנכ"ל ביו-ויו, ההסכם יגדיל את חדירתה של החברה לשוק בארצות הברית וזאת בשני צינורות מקבילים: פלח השוק של חברות התרופות בו החברה לא פעילה כרגע וכן דרך הגדלת מאמצי השיווק בפלחי השוק האחרים.



ביו-ויו שנוסדה בשנת 2000 עוסקת במחקר, פיתוח, שיווק ומכירה של מערכת ממוחשבת לזיהוי תאים חריגים במגוון תחומים ובפיתוח בדיקות חדשות לגילוי סרטן. מערכות אלה מיושמות כיום בדגימות דם, מח עצם, שתן, מי שפיר ועוד. כמו כן, מפתחת החברה מוצרים נוספים (יישומים חדשים) לתחומי סרטן השד, סרטן שלפוחית השתן וסרטן הריאה.



קלארינט משלבת טכנולוגיות שונות וניסיון רב לתחום של איפיון סרטן. לקוחות קלארינט הינם בתי חולים, מעבדות אונקולוגיות ופתולוגיות וחברות תרופות.



כחודש אחרי הנפקתה ושווייה של ביו ויו בשוק עדיין עומד על כ-67 מיליון שקל - זהה כמעט לגמרי לשווי שבו הונפקה וגייסה כ-24 מיליון שקל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully