וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאיר שמיר מפספס רווח נוסף: האישור מבנק ישראל לרכישת השליטה במלח על ידי מבטח שמיר לא הגיע וההסכם בוטל

נתן שבע

11.4.2006 / 9:44

מאיר שמיר היה עשוי לרשום רווח של יותר מ-50 מיליון שקל בעבור האופציה שניתנה לו לרכישת 24% נוספים ממלח לאור הזינוק במניה; אתמול חלפו תשעה חודשים במהלכם היה אמור בנק ישראל לאשר העסקה

הבוקר הודיעו שתי החברות כי ההסכם לרכישת 24% הנוספים (מתוך כלל ה-29%) מבוטל לאור אי התקיימות תנאי זה וכי הן בוחנות אפשרות להתקשרות לעסקה בה תוארך התקופה להתקיימות התנאים שנקבעו בהסכם.



לשמיר היתה אופציה לרכוש את מניות מלח לפי ההסכם במחיר של 21 שקל למניה. בעקבות הזינוק במניית הפועלים נסחרת כיום מלח במחיר של 26.6 שקל למניה, כך שמאיר שמיר יכול היה להיות מורווח על הנייר ביותר מ-53 מיליון שקל. כעת יכולים במשפחת דנקנר לנשום לרווחה.



סביר שמרעיון המכירה של מניות החברה הם לא ירדו, לאור חובותיהם הכבדים בעקבות מימושים אחרים שכבר ביצעו בהחזקות אחרות שבבעלותם. מאידך, לאור הזינוק במחיר יוכלו כנראה הדנקנרים לדרוש מחיר גבוה יותר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully