הבעלים החדשים של חברת אזורים, שעיה בוימלגרין, הביע עניין, בפני ראש עירית אשקלון, רוני מהצרי, בהשקעות בפרויקטים בתחום התיירות בעיר ובפרויקט חדש של קריית העירייה במתחם הסיטי של אשקלון.
בוימלגרין ביקר במהלך חול המועד פסח באשקלון, במסגרת סיוריו בנכסי חברת אזורים, אותה רכש לאחרונה. בוימלגרין הגיע מלווה בנציגו בארץ, יוסי שניאורסון, וברוני מאנה, לראות את מתחם המגורים של אזורים בשכונת ברנע בצפון אשקלון.
בוימלגרין ביקש לקבל לידיו מסמכים הנוגעים לשני פרויקטים - האחד פרויקט הגולף התיירותי, בשטח של 1000 דונם בצפון אשקלון. הפרויקט יכלול מגרשי גולף מקצועיים על 350 דונם, בצדו המערבי של המתחם, ואילו בשאר השטח ייבנה מלון, מועדון גולף, מסעדה ובית קפה.
הפרויקט השני הינו פרויקט עירוני הכולל מתחם מגורים, מסחר, קריית משרדי ממשלה ובית עירייה חדש. המתחם נמצא במרכז אשקלון, בקרבת בית המשפט, המרכז הרפואי ברזילי, מערבית להיכל התרבות של אשקלון ובקרבת הספרייה העירונית החדשה הנבנית בימים אלה.
שעיה בוימלגרין מתעניין באשקלון: הביע עניין בהשקעות בפרויקטים בתחום התיירות
אריק מירובסקי
23.4.2006 / 11:04