וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אריקום חתמה הסכם הפצה אסטרטגי באיטליה עם חברת Avnet Partner Solutions

עומר שרביט

25.4.2006 / 13:14

אריקום עברה בשנה החולפת לרווח של כחצי מיליון שקל; הצעת הרכש לחברה נכשלה והמניה עלתה ל-30% מעל המחיר שבהצעת הרכש



אריקום תוכנה חתמה על חוזה הפצה משותף עם חברת Avnet להפצת מוצרי תוכנה בשוק האיטלקי. הסכם זה בא בעקבות Road Show שערכו Avnet ואריקום ברחבי איטליה ללקוחות ושותפים עיסקיים של Avnet.



על פי ההסכם שנחתם, Avnet תפיץ את מוצרי PowerTerm WebConnect של אריקום, המספקים גישה מקומית ומרוחקת ליישומים ארגוניים. Avnet תספק באמצעות שותפיה העסקיים פתרונות מבוססי WebConnect ללקוחות המרחיבים את השימוש ב-IBM eServers וכן ללקוחות המיישמים את פיתרונות IBM WebPortal החדשים.



מולי רבינא, מנכ"ל אריקום, מוסר כי ההסכם באיטליה הוא חלק משתוף פעולה עולמי עם Avnet ונועד להגדיל את מערך ההפצה של אריקום באמצעות רשת השותפים של Avnet. ההסכם ירחיב את פעילותה של החברה באיטליה והכוונה לפעול בדרך דומה גם במדינות נוספות באירופה.



Avnet היא מפיץ גלובלי של פתרונות מחשוב ארגוניים עם סניפים בכל רחבי מערב אירופה. המפיץ עמו נחתם ההסכם הוא חטיבה בסך 4.8 מיליארד דולר של Avnet פיתרונות טכנולוגיים (NYSE: AVT), אחת מחברות השיווק, ההפצה והשירותים הטכנולוגיים הגדולות בעולם. מכירות Avnet בשנת 2005 הסתכמו בכ-11 מיליארד דולר.



אריקום, שבשליטת ערן היימן, עברה בשנה החולפת לרווח נקי של 540 אלף שקל והכנסותיה הסכתמו ב-32 מיליון שקל. לאחרונה נכשלה הצעת רכש לכ-22% מהחברה משלושה משקיעים מארה"ב, שהסתפקו בכ-5% מאריקום. המחיר בהצעת הרכש נעשה בפרמיה על מחיר השוק - לפי 3.7 שקלים למניה. כיום המניה עברה להיסחר מעל רמה זו ושערה עומד כעת על 4.8 שקלים.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully