וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלטק: הזמנה מלקוח אמריקאי בתחום התעופה; המנכ"ל: "החוזה צפוי לתרום הכנסות של מיליון דולר בשנה בהמשך"

שירלי יום-טוב

25.4.2006 / 16:39

המניה מזנקת 11% במסחר לפני הפתיחה; אריה רייכרט, המנכ"ל: "ההזמנה הראשונה אינה גדולה, אבל אנו צופים הזמנות בהמשך, מכיוון שמדובר במוצר ביטחוני ואנו מכירים את קצב ההצטיידות בו"



חברת , המתמחה בייצור מעגלים מודפסים (PCB), הודיעה על עסקה עם חברה אמריקאית גדולה בתחום התעופה. על ההתקשרות עם לקוחה זו, הודיעה אלטק בראשונה באוגוסט האחרון, כשהתקבלה הזמנה למעגלים ששימשו כאב-טיפוס. כעת מדובר בהזמנה ראשונה, ואלטק צופה להמשיך לקבל הזמנות בשנים הקרובות.



אלטק לא מפרסמת את שם הלקוח, או את היקף העסקה, אולם אריה רייכרט, הנשיא והמנכ"ל, אומר היום, כי מדובר במאות אלפי דולרים בודדים בשלב זה. "ההזמנה הראשונה אינה גדולה, אבל אנו צופים להמשיך לקבל הזמנות בהמשך, מכיוון שמדובר במוצר ביטחוני ואנו מכירים את קצב ההצטיידות בו. החוזה עם החברה הזו צפוי לתרום לנו הכנסות של מעל מיליון דולר בשנה, והוא יכול להימשך כמה שנים טובות".



לדברי רייכרט, לאלטק יש כיום כ-18 לקוחות בארה"ב והחשיבות של החוזה הנוכחי היא שמדובר בפתח כניסה ללקוחות נוספים.



הדו"חות של אלטק לרבעון הראשון של 2006 עוד לא התפרסמו, אבל אם 2006 תהיה דומה ל-2005, אז המצב מצויין. את 2005 סיימה החברה עם צמיחה של 15.5% בהכנסות לכ-144 מיליון שקל ועם רווח נקי של 5.3 מיליון שקל לאחר 3 שנות הפסד. החברה ציינה, בעת פרסום הדו"חות, כי היא צופה להמשיך לצמוח בהכנסות גם השנה, ואילו ברווח הנקי צפויה צמיחה גבוהה יותר הודות לגידול הצפוי בשולי הרווח הגולמי לצד הגידול במכירות.



אלטק, שבשליטת יוסי מימן (כ-26%), נסחרת בוול סטריט לפי שווי שוק של 23 מיליון דולר בעקבות זינוק של כ-55% במניה בשנה האחרונה. המניה מזנקת 11% במסחר לפני הפתיחה בוול סטריט.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully