וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הנפקה ראשונה השנה של חברת תוכנה: קורל הקנדית גייסה 104 מיליון דולר בהנפקה ראשונה לציבור

מיכל רמתי

26.4.2006 / 14:03

החברה שפיתחה את תוכנות WordPerfect ו-WinZip ציפתה לגיוס של 84 מיליון דולר בהנפקה, אך הורידה את מחיר ההנפקה ל-16 דולר למניה



חברת התוכנה הקנדית קורל (Corel), אשר פיתחה את תוכנות WordPerfect ו-WinZip, גייסה אמש 104 מיליון דולר בהנפקה ראשונה לציבור (IPO), לדברי אחד החתמים. זוהי ההנפקה הראשונה השנה של חברת תוכנה. החברה צפויה להיסחר בנאסד"ק תחת הסימול CREL, ובטורונטו תחת הסימול CRE.



החברה הנפיקה 6.5 מיליון מניות במחיר 16 דולר למניה. היקף הגיוס היה נמוך מהמתוכנן - 184 מיליון דולר, לפי הערכה כי מחיר ההנפקה ינוע בין 18 ל-20 דולר. החתם המוביל בעסקה הוא בנק ההשקעות מורגן סטנלי. קורל, אשר הונפקה במקור לראשונה לציבור בשנת 1989 ושבה והפכה לחברה פרטית בשנת 2003, אמרה כי בכוונתה להשתמש בכספי הגיוס לרכישות ולצמצום חובותיה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully