וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

TheMarker הוציא מכתב אזהרה מפני הוצאת לשון הרע ושקר במפגיע ל-MSN ישראל

TheMarker

27.4.2006 / 15:32

הדס גולדשטיין: "המעבר של MSN לספק תכנים אחר הינו מתוך כורח ולא מתוך בחירה, ביקשנו מזה זמן מה לסיים את ההתקשרות עם MSN"



TheMarker הוציא מכתב אזהרה מפני הוצאת לשון הרע ושקר במפגיע לאורי אדוני, מנכ"ל MSN ישראל, בעקבות פרסומים בהם אתר MSN החליף את ספק התכנים הכלכליים שלו על מנת לשדרג את אתרו "לתכנים כלכליים איכותיים שמתאימים לאנשי עסקים ולאלה המעוניינים לעשות את צעדיהם הראשונים בכלכלה ובשוק ההון".



במכתב צוין כי מזה כ-4 שנים MSN ישראל רוכשת תכנים מאתר TheMarker לשביעות רצונה המלאה. TheMarker ביקש להפסיק את ההתקשרות לאחר שלא זכה לתמורה משביעת רצון לאיכות התכנים שסיפקה ל- MSN.



לאור פניות חוזרות ונשנות מצד מנכ"ל MSN, נאותה הדס גולדשטיין, מנכ"לית TheMarker, להאריך את תקופת ההתקשרות לפרק זמן נוסף. ברור, אפוא, ש-MSN ישראל חפצה מאוד להמשיך בהתקשרות והיוזמה להפסקתה היתה של TheMarker בלבד.



לדברי הדס גולדשטיין, מנכ"לית TheMarker: "דבריו של אורי אדוני אינם משקפים את המציאות, שהרי ביקשנו מזה זמן מה לסיים את ההתקשרות. המעבר של MSN לספק תכנים אחר הינו מתוך כורח של MSN ולא מתוך בחירה. סיבה נוספת להפסקת ההתקשרות עם MSN היא העובדה שהמגמה היום באתר TheMarker היא לתת לגולשים באתר שירות עם דגשים גם לצרכנות ופנייה גם למי שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום הכלכלה והעסקים ובאופן פחות מורכב".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully