וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כלל פיננסים בטוחה: "מחירה של אלרוב נדל"ן הוא כשל שוק"; רואים אפסייד של 75% במחיר המניה

נתן שבע

30.4.2006 / 15:00

האנליטס בן זאב מעריך: ההכנסות מדירות בפרויקט ממילא עשויים להגיע ל-400 מיליון שקל; צופים שיפור חד נוסף ברווחיות התפעולית של המלון בירושליים



היתה בתחילת השנה אחת המניות הרותחות בשוק. המניה מזנקת היום ב-14% ומשלימה טיפוס מטאורי של 180% מתחילת השנה. "אנו סבורים כי מניית אלרוב נדל"ן זולה ומחירה מבטא כשל שוק הנובע מתסמונת Too good to be true". כך כותבים בכלל פיננסים, ומציבים למניה מחיר יעד של 64 שקל - 75% מעל מחירה הבוקר בפתיחת המסחר, ומדביקים לה המלצת "קנייה".



נכסיה העיקרים של אלרוב נדל"ן הם מלון מצודת דוד בירושלים, פרויקט ממילא, שכולל דירות למגורים ובית מלון באחד האזורים היוקרתיים ביותר בירושלים, קניון נתניה ונכסים באירופה.



בכלל פיננסים מעריכים, כי בשנת 2006 צפוי גידול חד נוסף בעודף התפעולי של מלון מצודת דוד, אשר יבוא לידי ביטוי ברבעון הראשון. בנוסף, מעריכים שם כי המשך "האקלים החיובי בישראל" יביא לשיפור נוסף בתוצאות בשנים הבאות, גם עם הקמת המלון החדש במתחם ממילא.



האנליסט יובל בן זאב מעריך עוד, כי מחירי הדירות בממילא עולים, כאשר הכנסות ממכירות הדירות יהיו בטווח העליון של ההערכות המוקדמות ועשויות להגיע לכ-400 מיליון שקל. בכלל פיננסים מעריכים עוד, כי הרחבת הפעילות של החברה בתחום המלונאות באירופה ובארץ, שעליה הודיעה החברה השבוע, עשויים להיות מקור לצמיחה חשובה לחברה. בנוסף, מציין בן זאב כי ההחברה ביצעה מימון מחדש לנכסיה בשווייץ, דבר המהווה הצפת ערך משמעותית.



הנימוקים העיקריים שיש בהם כדי להעיב על ההשקעה הם מיעוט סחורה צפה המביאה לתנודתיות במניה (בעל השליטה אלפרד אקירוב מחזיק ב-90% מהחברה) וחשיפה למספר מצומצם של פרויקטים, מציינים בכלל פיננסים.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully