וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וול סטריט: סינרון מאבדת 5% בשל הדו"חות

עומרי כהן

9.5.2006 / 23:07

אודיוקודס משלימה ירידה דו יומית של כ-8% בתגובה לדו"חות. נאסד"ק יורד ב-0.3% בשל אזהרת רווח של דל. גיוון מאבדת 2.4%


וול סטריט פתחה היום את המסחר במגמה מעורבת, כשמניות הטכנולוגיה ניצבות בצדו האדום של המתרס ואילו התעשיות המסורתיות במגמה הפוכה. נראה כי מה שיכתיב את הטון היום יהיה רצף דיווחים כספיים.

נאסד"ק פתח בירידה של 0.3% ל-2,337.6 נקודות. דאו ג'ונס מדשדש בעלייה קלה ל-11,587.7 נקודות. על הנאסד"ק מכבידה אזהרת רווח שפירסמה יצרנית המחשוב דל ובעקבותיה צונחת מנייתה בכ-6%. מנגד, עלייה של 4.8% במניות ג'נרל מוטורס בעקבות דיווח חזק של ענקית הרכב, מונעת מהמדד לעבור לירידות.

אחרי הפתיחה, יצטרפו עוד כמה ענקיות למדווחות ובהן יצרנית ציוד הרשתות, סיסקו, קונגלומרט המדיה וולט דיסני, וענקית השבבים טקסס אינסטרומנטס, שאמורה לספק תחזיות בתום פגישת אנליסטים בת יומיים. ובינתיים, סיסקו יורדת בשיעור מתון של 0.2% ומולה, עולה וולט דיסני בשיעור דומה. טקסס אינסטרומנטס יורדת ב-0.6%.

בזירת האנרגיה, מחירי הנפט עולים אמנם ב-23 סנט, אך נותרים סביב רף 70 הדולרים לחבית, ולא נראה כי הם יהיו אלו שיכבידו על המסחר היום, אלא אם כן תחול איזו התרחשות דרמטית בזירה.

בקרב הישראליות, סינרון פיספסה את תחזית הרווח ב-5 סנט למניה בשל גידול חד בהוצאותיה. המניה מגיבה לדו"ח בצניחה חדה של 5.6% ל-25 דולר. סינרון הרוויחה 8.8 מיליון דולר ובנטרול הוצאה על אופציות - 10.3 מיליון דולר. הכנסותיה זינקו ב-28% ל-23.7 מיליון דולר.

גיוון אימג’ינג עברה להפסד של כ-3 מיליון דולר ברבעון הראשון והותירה התחזית השנתית על כנה. ההפסד למניה של החברה הסתכם ב-11 סנט למניה - רחוק מתחזיות האנליסטים שציפו להפסד של 2 סנט למניה. בדומה לאזהרה שפירסמה, הסתכמו הכנסות החברה בכ-20.2 מיליון דולר. גיוון יורדת ב-2.4% ל-23.5 דולר.

אודיוקודס דיווחה היום על גידול של 16% בהכנסותיה ברבעון הראשון ל-31.3 מיליון דולר. הרווח הנקי של החברה הסתכם ב-2.3 מיליון דולר. החברה עקפה את תחזיות האנליסטים בשורה התחתונה, אולם פיספסה אותן בשורה העליונה. אודיוקודס נחתכת ב-1.6% ל-12.7 דולר, אחרי שאתמול איבדה כ-6.1% לקראת פרסום התוצאות.

אי.סי.טל סיימה את הרבעון הראשון עם צמיחה של 38% בהכנסות ל-6.7 מיליון דולר ועם רווח נקי של 414 אלף דולר, לאחר הפסד של 808 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד. מניית החברה, שטיפסה בכמעט 50% בשנה האחרונה, מגיבה היום לתוצאות בירידה של 0.6% ל-5.4%.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully