וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחיר הנפט נסגר מעל ל-70 דולר לחבית על רקע המתיחות בין ארה"ב לאיראן

TheMarker

9.5.2006 / 22:52

החוזים על הנפט הגולמי ליוני נסגרו במחיר של 70.69 דולר לחבית, עלייה של 92 סנט, בבורסת הסחורות של ניו יורק; במהלך המסחר כבר הגיע מחירם לרמה של 71.45 דולר לחבית



מחיר נפט נסגר מעל ל-70 דולר לחבית, לאחר שבמהלך המסחר כבר חצה את רמת ה-71 דולר לחבית, על רקע המתיחות בין ארה"ב לאיראן ולקראת פרסום נתוני המלאי השבועי בארה"ב מחר.



החוזים על הנפט הגולמי למסירה ביוני נסגרו במחיר של 70.69 דולר לחבית, עלייה של 92 סנט, בבורסת הסחורות של ניו יורק. במהלך המסחר כבר הגיע מחיר החוזים לרמה של 71.45 דולר לחבית. מחיר הנפט ירד אתמול לרמה של 68.25 דולר לחבית, רמתו הנמוכה ביותר מאז ה-13 באפריל. מחיר הנפט הגיע לשיא של כל הזמנים - 75.35 דולר לחבית - ב-21 באפריל ושוב ב-24 באפריל. כעת הוא גבוה ב-37% לעומת רמתו לפני שנה.



נשיא איראן, מחמוד אחמדינג'אד, שלח אתמול לנשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, מכתב שבו טען כי המודל הדמוקרטי נכשל ברחבי העולם וקונן על "השנאה הגלובלית ההולכת וגוברת" כלפי הממשל האמריקאי ברחבי העולם. מזכירת המדינה, קונדוליסה רייס, דחתה היום את המכתב וטענה כי הוא אינו מהווה פתרון לשאלות סביב תוכנית הגרעין האיראנית.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully