וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשיא מו"פ של מיקרוסופט בישראל: אנו רואים בתחום אבטחת המידע פוטנציאל שוק של קרוב ל-20 מיליארד דולר

רפאל פוגל

18.5.2006 / 17:49

משה ליכטמן: "לפני כחודש הכרזנו על הרחבת ההשקעה הטכנולוגית בישראל, ואחד הדברים שדיברנו עליהם הוא הקמת מרכז פיתוח שני באזור; אפשר לראות ברכישה הזו סנונית ראשונה בכיוון הזה"



משה ליכטמן, נשיא מחקר ופיתוח של מיקרוסופט בישראל, אומר היום ל-TheMarker כי "תחום אבטחת המידע הוא מאוד אסטרטגי וחשוב עבור מיקרוסופט. אנו רואים כאן פוטנציאל שוק של קרוב ל-20 מיליארד דולר ואפשרויות צמיחה גדולות מאוד".



זוהי הכרזה שאמורה להדאיג את החברות ג'וניפר, F5 וספקיות עולמיות מובילות נוספות בתחום ה-VPN.



ליכטמן אמר כי הכיוון בעולם הוא לאפשר לעובדי החברות גישה לנתונים וליישומים פנימיים גם כאשר הם נמצאים מחוץ לפיירוול. "הגישה לנתונים שבתוך החברה יכולה להתבצע מכל מיני מקומות. אנחנו מאוד מאמינים בנושא של 'אינטליג'נט סקיוריטי' וההכרה של האפליקציות בהן משתמשות החברות, מאפשרת לנו לתת הגנה הרבה יעילה ואקטיווית".



לדברי ליכטמן, "המוצר החדש אמור לספק לחברת מיקרוסופט יכולות SSL VPN, טכנולוגיה שמאפשרת פיקוח מאוד מעמיק על התכנים שעוברים על הרשתות והגנה חכמה יותר על המידע של החברה. יש לנו כאן יכולת הגנה נוספת ברמת האפליקציה. מוצרי intelligent Application Gateway ו-Application Optimizers של חברת Whale הישראלית ישלבו טכנולוגיות SSL VPN ואת היכולות המקיפות לסינון שכבות יישומים בפתרונות הגישה המאובטחת הקיימים של מיקרוסופט, שנבנו סביב Windows Server ו-ISA Server, המספקים גישה מאתר-לאתר, גישה מרחוק ל-VPN ופרסום יישומים.



"כל הטכנולוגיות הללו יחד מציעות לעובדים מרוחקים גישה פשוטה ממספר רב יותר של מיקומים וממגוון רחב יותר של התקנים מנוהלים ובלתי מנוהלים, כולל מחשבים אישיים והתקנים ניידים. בשילוב עם שירותים של Windows, כגון Active Directory, הפיתרון מאפשר למנהלי IT לקבל שליטה טובה יותר ולאכוף מדיניות שימוש במידע באמצעות מדיניות גמישה המותאמת אישית על פי ההתקן, המשתמש, היישום או כל קריטריון עסקי אחר.



"לפני כחודש הכרזנו על הרחבת ההשקעה הטכנולוגית בישראל, ואחד הדברים שדיברנו עליהם הוא הקמת מרכז פיתוח שני באזור. אפשר לראות ברכישה הזו סנונית ראשונה בכיוון הזה. אמור להיות תהליך של רגולציה בישראל לגבי הרכישה, והיא אמורה להיסגר בחודש-חודש וחצי הקרובים".



בחברת Whale עובדים כרגע 40 אנשי פיתוח והם יהוו את תשתית מרכז הפיתוח החדש של מיקרוסופט בישראל.



"נמשיך למכור את מוצרי ווייל וגם את המוצרים שלנו ונמכור גם מוצרים חדשים שיתבססו על טכנולוגיות שתי החברות", מצהיר ליכטמן.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully