וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אליאנס של פישמן מופסדת 10 מיליון דולר על עסקות מטבע

שלומי גולובינסקי

24.5.2006 / 16:34

על פי ההערכות עסקאות המטבע בוצעו בלירה הטורקית; ההפסדים מעסקות המטבע עשויים לחולל שמות בדו"חות אליאנס, שעברה בשנים האחרונות לרווחיות



יצרנית הצמיגים אליאנס שבשליטת אליעזר פישמן מופסדת כ-9.5 מיליון דולר על עסקות מטבע שביצעה, כך עולה מהדו"חות הכספיים של החברה שפורסמו לפני מספר דקות. מהדו"חות עולה, כי החברה התקשרה בעסקת מטבע בהיקף של 53 מיליון דולר, אשר תקפה עד אמצע חודש ספטמבר 2006.



החברה מדווחת, כי על פי מחירי המטבע הנוכחיים, נוצר הפסד של 6.2 מיליון דולר. בנוסף, רשמה החברה הפסד בזמן שעבר מסגירת הרבעון ועד עתה (כחודשיים) הפסד נוסף של 3.3 מיליון דולר, בגין עסקות מטבע אחרות שהסתיימו. על פי ההערכות עסקות המטבע בוצעו בלירה הטורקית.



ההפסדים מעסקות המבטע עשויים לחולל שמות בדו"חות אליאנס, שעברה בשנים האחרונות לרווחיות מרשימה. אליאנס סיימה את הרבעון ה ראשון של 2006 ברווח נקי של מיליון וחצי דולר, בהמשך לרווח נקי של 16 מיליון דולר, אותו השיגה החברה בשנה החולפת.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully