דוד פתאל, בעלים ומנכ"ל של רשת מלונות פתאל שלה 13 בתי מלון ברחבי הארץ, חתם עם רשת "גולדן טוליפ" העולמית על הסכם להקמת רשת מלונות חדשה בישראל תחת המותג טוליפ אין.
טוליפ אין הנו קונספט בינלאומי של מלונות 3 כוכבים המעניקים אירוח ושירותים בסיסיים ברמה איכותית במחיר שווה לכל כיס, ומציעים אלטרנטיבת ביניים בין רמת המחיר הגבוהה של מלונות 4 ו- 5 כוכבים, לבין מלונות עממים ופשוטים. ברשת המלונות אין צוותי בידור וארוחות מפוארות אבל המחירים יהיו אטרקטיביים - 70-70 דולר ללילה.
לדברי דוד פתאל "מדובר על נישה שלא קיימת כיום בישראל ויש לה פוטנציאל רב. אני מאמין שבתוך כשנתיים נגיע ל-5-7 בתי מלון, מתוך שאיפה לפתח את הרשת ל- 10-12 מלונות בישראל בטווח הארוך".
2 המלונות הראשונים שיפעלו תחת המותג החדש הם מלון טוליפ אין בכנרת, לשעבר מפרץ אמנון, בעל 100 חדרים, שיפתח במהלך חודש יולי ומלון טוליפ אין בים המלח, לשעבר עין-בוקק, בעל 96 חדרים, אשר יפתח באוגוסט.
פתאל מקימה רשת מלונות עממית
כתב וואלה! עסקים
25.5.2006 / 12:09