וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הידרו תעשיות גייסה 7 מיליון דולר; אחד המשקיעים בחברה - סטף ורטהיימר

גיא גרימלנד

28.5.2006 / 20:16

החברה גייסה את הכסף מקרן הון סיכון IGI; החברה פיתחה גולל צינורות אוטומטי



חברת הידרו תעשיות גייסה 7 מיליון דולר מקרן ההון סיכון IGI (Growth Investors Israel, מה מושקעות BRM קפיטל ויובל רכבי ומנהל אותה תרצה פלורנטין, לשעבר מקרן אוורגרין).



החברה נוסדה בשנת 2000 על ידי צבי ימיני , מייסד צאג, אשר נמכרה לענק כלי העבודה האמריקאי "סטנלי" ב-140 מיליון דולר. החברה ממוקדת בפיתוח ושיווק של מוצרי ערך מוסף טכנולוגי לתחום הגינה ומגוון שימושים ביתיים אחרים. אחד היישומים הראשונים לטכנולוגיה של הידרו, הוא משפחה של גוללי צינורות השקיה הפועלים על ידי מנוע העובד בלחץ מים ביתי.
לפי נתוני IVC-ONLINE, מלבד IGI, בקרן מושקעות Latartech Holdings (8%), Arkal Industries (4%), המדען הראשי (חצי מיליון דולר), סטף ורטהיימר (9%), Stockton Partners (14.6%) וציפה כרמון (8%).

בשנת 2002 השיקה החברה את גולל הצינורות האוטומטי הראשון בעולם, המבוסס על ניצול אנרגיית המים. פטנט זה חוסך לבעלי בתים פרטיים את ההתרוצצות וההתעסקות המתישה שבגלגול הצינור בסוף כל השקיה. הפטנט אותו פיתחה הידרו תעשיות מאפשר לגלול את צינור ההשקיה בתום ההשקיה, באמצעות כוח אנרגיית המים, ללא חשמל, ללא קפיץ או בטריות.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully