וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבוצת אביב אוסיף רכשה קרקע בשכונת מרום נווה ברמת גן להקמת שני מגדלי מגורים בתמורה ל-38 מיליון שקל

נתן שבע

14.6.2006 / 14:25

הקרקע נרכשה מגב ים של נכסים ובניין, שתרשום בגין המכירה רווח של 15 מיליון שקל; על הקרקע מתכננות קבוצת נכסים ובניין ואביב אוסיף לבנות כ-170 יחידות דיור



קבוצת אביב אוסיף רכשה מחצית מהקרקע בשכונת היוקרה מרום נווה ברמת גן מחברת גב ים, מקבוצת נכסים ובניין של אי.די.בי. תמורת כ-38 מיליון שקל. על הקרקע מיועדים להיבנות שני מגדלים נוספים שייבנו בשכונת היוקרה. גב ים תרשום ברבעון השני של השנה רווח הון של כ-15.5 מיליון שקל בעקבות המכירה.



ב-50% הנותרים במגדלים תחזיק חברת נווה גד, אף היא מקבוצת נכסים ובניין. החברות נווה גד וקבוצת אביב אוסיף יבנו וישווקו במשותף כ-145 יחידות דיור, ומתכננות את תחילת הבנייה ושיווק הדירות החל מספטמבר 2006. המגדלים ייבנו בסטנדרט בנייה גבוה, ויכללו דירות יוקרה בנות 5-4.5 חדרים ופנטהאוזים.



במידה שתאושר הקמתן של 23 יחידות דיור נוספות בפרויקט, תשלם אביב אוסיף לגב ים כ-4.9 מיליון שקל נוספים או חלק מזה, בהתאם למספר יחידות הדיור הנוספות שיאושרו. שני המגדלים המתוכננים משלימים את בניית שכונת מרום נווה, הכוללת כאלף יחידות דיור.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully