וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הספר הבז': עליות מחירים לצד סימני האטה בצמיחה בארה"ב

סוכנויות הידיעות

14.6.2006 / 21:44

סימנים להאטה בצמיחת כלכלת בארה"ב נרשמו בחודש החולף, אולם הדבר לא סייע להפחתת החששות מפני התגברות האינפלציה; כך עולה מדו"ח הבנק הפדרלי על מצב הכלכלה האמריקאית



סימנים להאטה בצמיחת כלכלת בארה"ב נרשמו בחודש החולף, אולם הדבר לא סייע להפחתת החששות מפני התגברות האינפלציה. כך עולה מדו"ח הבנק הפדרלי על מצב הכלכלה האמריקאית, המכונה "הספר הבז'".



הפעילות הכלכלית בכל 12 מחוזות הבנק הפדרלי בארה"ב המשיכה להתרחב, "אולם במקביל הופיעו כמה סימנים להאטה", נכתב בדו"ח.



עליית מחירי האנרגיה וחומרי גלם נוספים חייבה עסקים מסוימים להעלות מחירים, אלא שהניסיון לגלגל אל הצרכנים את עליות המחירים, הצליח רק באופן חלקי - נכתב בדו"ח. "עליית מחירי הדלק צוינה על ידי מספר מחוזות כגורם לשינוי בדפוסי צריכה, או לפגיעה בתחזיות המכירות.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully