וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חקירת בזק ברשות להגבלים עסקיים צוברת תאוצה: מנהלים נוספים נחקרו היום בפרשת ניתוק מנויי הכבלים

ערן גבאי

27.6.2006 / 17:52

ועד העובדים של בזק ניתק לפני כחודש את הגישה של מנויי הכבלים לרשת בזק; בעקבות צעד, זה פשטה הרשות להגבלים על משרדי בזק ותיחקרה את המנכ"ל ואת יו"ר ועד העובדים



הרשות להגבלים עסקיים מעמיקה את חקירת ניתוק מנויי הכבלים על ידי בזק. הרשות זימנה היום לחקירה שלושה מנהלים נוספים בבזק כדי לבחון את מידת המעורבות של הנהלת בזק בהחלטת ועד העובדים לנתק לפני כחודש את הגישה של מנויי הטלפוניה בכבלים למערכות בזק.



לפני כחודש, בוצעה פשיטה של הרשות להגבלים עסקיים על משרדי בזק. מנכ"ל החברה, יעקב גלברד, ויו"ר ועד העובדים, שלמה כפיר, נחקרו. הרשות אספה בפשיטה מידע רב שנצבר במערכות המחשב בבזק, והחליטה כעת להמשיך ולהעמיק את החקירה באמצעות חקירות אישיות נוספות.



ברשות מנסים להבין אם היתה הסכמה, במישרין או בעקיפין, בין הנהלת החברה לבין ועד העובדים בכל הקשור לניתוק מנויי הכבלים מרשת בזק.



הרשות להגבלים עסקיים, בראשות רונית קן, החליטה לפתוח בחקירה נגד בזק לבירור התנהלות החברה במשבר מול הכבלים לאחר שבזק זכתה לביקורת נוקבת על פעילות ניתוק הקווים בעת ששוק הטלפוניה הפנים ארצית רק מתחיל להיפתח לתחרות.



לאחרונה, דווח ב-TheMarker, כי לניתוק מנויי הכבלים ממערכות בזק היתה השפעה מיידית כיום, כחודש מאז אירע הניתוק, קצב גיוס מנויי הטלפוניה בכבלים נחתך בחצי, והוא מסתכם בפחות מ-10 אלף מנויים בהשוואה לכ-17 אלף מנויים בחודש קודם למשבר מול בזק.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully