וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רק 11% מהציבור מעוניין בשירות טלוויזיה סלולרי

ערן גבאי

4.7.2006 / 13:38

הסקר שבוצע באירופה קובע כי רק 5% מהציבור מוכן לשלם תוספת של יותר מ-20% עבור היכולת להוריד שירים למכשיר הסלולר

"הביקוש לטלוויזיה בסלולר נמוך ומסתכם ב-11% מהציבור בלבד שטוענים כי כי הם מעוניינים בשירות. גם מידת העניין בהורדות מוסיקה נמוכה כשרק 5% מהציבור מוכן לשלם תוספת של יותר מ-20% עבור היכולת להוריד שירים שלמים למכשיר הסלולר" - כך עולה מסקר שערכה יאנקי גרופ באירופה.

הסקר בחן את מגמות המולטימדיה הניידת באירופה, וקבע כי אם יתומחר שירות הטלוויזיה הסלולרית בכ-15 יורו בחודש, 85% מהציבור יהיה עוד פחות מעוניין לשלם בעבורו.

שלי תשובה, שותף בטריגר פורסייט, אומר כי החדירה של שירותי הדור השלישי בישראל נמצאת כיום רק בתחילת הדרך. "חלק ניכר מההשקעות של המפעילים כיום בתחום נעשה מתוך מאמץ לחנך את השוק. השירותים החדשים (וידיאו וטלוויזיה סלולרית) אינם זמינים באיכות גבוהה ברוב המוחלט של המכשירים. אנו צפויים לראות כניסה של שחקני מדיה מסורתיים (טלוויזיה ואינטרנט) לשוק הסלולרי בכדי למנף את התכנים הקיימים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully