וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורפק קיבלה הזמנת המשך מהודו להתקנת מערכות בתחנות דלק בהיקף של 9 מיליון שקל

נתן שבע

5.7.2006 / 10:53

ההזמנה תסופק בשיתוף עם האניוול האמריקאית והיקף העסקה כולה מוערך בכ-34 מיליון שקל; מאז הנפקת החברה בלונדון לפני חצי שנה טיפסה המניה בכ-14%



אורפק מערכות, המפתחת מערכות תדלוק וניהול תחנות דלק שבשליטת או.אר.טי טכנולוגיות (רפק טכנולוגיות לשעבר), קיבלה הזמנת המשך לאספקת מערכות למיכון 140 תחנות דלק בהיקף כולל של כ-34 מיליון שקל (כ-7.7 מיליון דולר) מענקית הדלק ההודית HPCL. ההזמנה תסופק בשיתוף עם האניוול האמריקאית, וחלקה של אורפק בהזמנה יסתכם בכ-9 מיליון שקל (כ-2 מיליון דולר).



במהלך שנת 2005 קיבלה אורפק הזמנות בהיקף כולל של כ-10 מיליון דולר למיכון כ-1,350 תחנות דלק משתי חברות דלק בהודו - IOCL ו-HPCL. לחברות דלק אלו יש בסך הכל כ-15 אלף תחנות דלק, כך שסך פוטנציאל המכירות העומד בפני אורפק מול שתי חברות אלה הוא כ-100 מיליון דולר. ההזמנה הנוכחית היא בהמשך להזמנה קודמת בהיקף של כ-2 מיליון דולר שהתקבלה ביוני 2005 מ-HPCL.



העסקה הנוכחית מצטרפת לפרויקטים נוספים עליהם חתמה אורפק לאחרונה. לפני כשבועיים דיווחה אורפק על קבלת הזמנה בהיקף של כ-22 מיליון שקל מענקית האנרגיה SHELL בטורקיה. אורפק שנסחרת בבורסה השנייה בגודלה בלונדון, ה-AIM, הוסיפה כ-14% מאז הונפקה החברה בדצמבר 2005.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully