וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שר התקשורת: התחרות לא מקודשת

ערן גבאי

10.7.2006 / 11:04

השר אטיאס בכנס התקשורת: "אם בסלולר פועלים 4 שחקנים ומרוויחים יפה, גם בנייח יש מקום להרחבת התחרות"

"אני מבצע רפורמה כוללת ברגולציה. משרד התקשורת הוא משרד קטן עם תקציב מצומצם, והוא לא יכול להמשיך ולפעול בכל הנושאים, אלא חייב להוביל את השוק ולשמש מצפן לחברות ולא משקולת" - כך אמר היום שר התקשורת, אריאל אטיאס, בכנס התקשורת של "גלובס". "אנחנו ניצור בהירות למשקיעים. יש להבין כי התחרות היא אמצעי, אך לא מטרה: התחרות לא מקודשת, אבל כדי להגיע לטכנולוגיה, איכות, שירות ומחירים סבירים - צריך תחרות. בזמן הקרוב אקבע מדיניות ארוכת טווח".

אטיאס התייחס לתוכנית ניידות המספרים, שמדיניותה נבחנת בימים אלה, וקבע כי תצא אל הפועל בזמן הקרוב. באשר לתחרות בתחום הטלפון הנייח, אמר אטיאס: "אם בסלולר פועלים ארבעה שחקנים ומרוויחים יפה, גם בנייח יש מקום להרחבת התחרות - לא רק לעסקים, אלא גם לאזרח".

"זו לא חולשה לדבר עם ראשי החברות. מי אמר שאסור להרוויח? עם זאת, צריך לעשות את זה בחוכמה. יש משקיעים שהשקיעו מאות מיליונים ורוצים להמשיך ולהשקיע. לכאורה, המשקיעים צודקים, אך גם האזרח צודק - וגם אני צודק. אז מה עושים? מאזנים. אנחנו רואים לנגד עינינו את הצרכן, אך יש לשמור על אנשים העסקים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully