למרות הכחשות גורפות של מנכ"ל טלרד, דרור פוקרד, הוא נאלץ לעזוב את תפקידו. טלרד מודיעה היום כי עם רכישת השליטה בטלרד על ידי אי.די.בי הוחלט על מהלכי התייעלות וצמצום מירבי של עלויות התקורה, שכוללים צמצומים בהנהלת החברה. ככל הידוע כשלושה סמנכ"לים יעזבו את החברה. המנכ"ל פוקרד הודיע על פרישתו ואת מקומו כמנכ"ל ימלא יוסי בן הרוש, במקביל לניהול חטיבת ה- OEM/ODM.
טלרד מפרסמת כי תהליך הרה-ארגון בחברה מצוי על סף השלמתו, עם סיומו של המו"מ מול ועד העובדים ואישור ההסכמים החדשים על ידי מועצת המנהלים ונציגי העובדים. החברה השלימה תהליך אסטרטגי של היערכות מחודשת ותפעל בשתי חטיבות מקצועיות: חטיבה עסקית לתחום מוצרי- ODM/OEM וחטיבת מוצרים חדשים ואינטגרציית מערכות (SI). בראש חטיבת ה-OEM/ODM יעמוד יוסי בן הרוש ואת חטיבת המוצרים החדשים וה-SI ינהל מאיר בס. שאר החטיבות המינהליות ירוכזו בידי רן לאור.
בשבוע שעבר דיווחנו כי בהנהלת טלרד צפויים שינויים בעקבות שינוי במבנה הארגוני של החברה. אז טענה החברה כי מדובר בשינויים "מינוריים" בלבד.
טלרד סבלה לפני כחודש משביתה של העובדים, כש-130 עובדים המאוגדים בטלרד השביתו את פעילויות הייצור והשיווק בחברה, ואף חסמו את הכניסה למפעלי החברה. השביתה היתה תוצאה של מחלוקות בעניין הארכת תוקפו של ההסכם הקיבוצי, העוסק בתנאי הפרישה של העובדים.
טלרד העוסקת בייצור מרכזות טלפוניות, נמצאת בבעלות כור (61%) וקרן פורטיסימו (39%). החברה רשמה ב-2005 הפסד של 13.7 מיליון דולר וברבעון הראשון של 2006 נרשם הפסד של 3.7 מיליון דולר.
למרות ההכחשות - מנכ"ל טלרד דרור פוקרד עוזב את החברה; יוסי בן הרוש יחליף אותו בתפקיד
ערן גבאי
17.7.2006 / 15:38