וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת קופר ריבר לא תרכוש מחצית מגרעין השליטה בגרנית

יורם גביזון

27.7.2006 / 18:42

חברת בורגולן, בעלת השליטה בגרנית, ביטלה את העסקה למכירת מחצית מגרעין השליטה בחברה לשותפות Copper River האמריקאית



חברת בורגולן, שהיא בעלת השליטה ב, ביטלה את העסקה למכירת מחצית מגרעין השליטה בחברה לשותפות Copper River האמריקאית. חברת גלנקור, שהיא בעלת 50% מחברת בורגולן, היתה אמורה למכור את מניותיה לחברת BMG שבבעלות משפחת בורוביץ, לפי שווי חברה של 300 מיליון דולר, ואחר למכור 50% מבורגולן - לפי אותו שווי - לשותפות קופר ריבר.



השווי המתוכנן גבוה ב-62% מהשווי לפיו נסחרת גרנית בבורסה. כחלק מהעסקה, אמור היה אייל רוזנר למכור 550 אלף מניות לפי שווי של 2.1 דולר למניה, ובתמורה כוללת של 1.2 מיליון דולר לקופר ריבר.







גרנית סובלת ממבנה הון ממונף, בעיקר בשל החברה הבת 100%) סונול, שנפגעה משחיקה ברווחיות כתוצאה ממבנה הון בעייתי ועליה במחירי הדלק. מאזנה המאוחד של החברה כולל אשראי בסכום של 2.3 מיליארד שקל. ההון העצמי של החברה הוא 505 מיליון שקל, ומממן 14% מהמאזן. שווי השוק של החברה עומד על 816 מיליון שקל.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully