וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טלרד מפטרת עשרות עובדים מאוגדים

עינב בן יהודה

8.8.2006 / 10:35

כ-120 עובדים יפרשו מהחברה ויקבלו פיצויים וגדלים, חלקם יקלטו בחברה שתספק שירותי מיקור חוץ לטלרד

חברת טלרד ממשיכה בתהליכי ההתייעלות: הנהלת החברה הגיעה להסכמה עם העובדים המאוגדים בטלרד, במסגרתה יפרשו כ-120 העובדים מהחברה. לדברי גבי אסרף, יו"ר איגוד עובדי המתכת והאלקטרוניקה בהסתדרות, העובדים הפורשים יקבלו פיצויים מוגדלים של 200%. "חלקם, כ-50 עובדים, ייקלטו לעבודה בחברה שתספק שירותי מיקור חוץ לטלרד, ועוד כ-10 עובדים יעברו לעבוד בחברה במסגרת הסכמים אישיים".

לפני כחודשיים השביתו העובדים המאוגדים את פעילות הייצור והשיווק במחאה על אי התקדמות המו"מ עימם. בטלרד מביעים שביעות רצון מההסכם, ומציינים כי זהו ציון דרך משמעותי בבניית האסטרטגיה העסקית של טלרד, המשחרר את החברה ממחויבויותיה לאיגודים המקצועיים ומגדיל את הגמישות התפעולית והעסקית שלה.

יוסי בן-הרוש, נשיא ומנכ"ל טלרד, ציין כי החברה תקבל את אותם שירותים תפעוליים בעלויות משתנות, על בסיס מיקור חוץ, עם רמת גמישות גבוהה יותר.

החברה, שהשליטה בה נרכשה לאחרונה על ידי אי.די.בי, ביצעה בתקופה האחרונה שינויים רבים, במסגרתם עזבו את החברה דרור פוקרד, מנכ"ל החברה הקודם, ובכירים נוספים. החברה, העוסקת בייצור מרכזיות טלפוניות, רשמה ב-2005 הפסד של 13.7 מיליון דולר, וברבעון הראשון של 2006 נרשם הפסד של 3.7 מיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully