בעקבות הצעת שופטת בית הדין האזורי לעבודה, דלית גילה, ביטל מנכ"ל משרד השיכון, אריה בר, את מכתב ההשעיה ששלח למנהל מחוז חיפה של המשרד, משה רובינשטיין. בר נימק בזמנו את ההשעיה בכך שרובינשטיין ניהל את המחוז מירושלים בעת המלחמה.
בבקשה לצו מניעה זמני שהגיש רובינשטיין נגד השעייתו באמצעות עו"ד רפאל שטוב, צוין כי הבניין בצפת שבו רובינשטיין מתגורר נפגע מקטיושה ועל כן הוזמנה משפחתו להתארח אצל חברים בירושלים למשך תקופת המלחמה. במהלך אותה תקופה משרד השיכון הקצה לו חדר עבודה בירושלים, וניתן לו לנהל את המחוז מאותו משרד. לדבריו, לא היה שום דופי בהתנהלותו, וכי עד לפגישת ההשעיה, המנכ"ל התראה עימו מספר פעמים, ולא רמז לו כי הסבת פעילותו לירושלים אינה נראית לו.
כאמור, בהתערבות בית המשפט בוטלה ההשעיה, ובית המשפט אישר לרובינשטיין לפעול ממשרד השיכון בירושלים עד ל-24 באוגוסט, בהסכמת המנכ"ל.
בוטלה השעיית מנהל מחוז חיפה של משרד השיכון, משה רובינשטיין, עקב העדרותו מהעבודה בעת המלחמה
אריק מירובסקי
17.8.2006 / 14:05
