וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיילנט קומיוניקיישן מגייסת מיליון דולר ופורצת לשוק הסיני

גיא גרימלנד

27.8.2006 / 12:49

החברה פיתחה פתרון משלים לתא הקולי באמצעות בחירת מסרים מוכנים מראש



חברת הסטארט אפ הישראלית סיילנט קומיוניקיישן (Silent Communication) מגייסת מעל מיליון דולר מחברת התקשורת הסינית - SJT, להקמת מיזם משותף בסין למכירת פתרונות החברה ל"השלמת שיחה" - עבור מפעילי ויצרניות הטלפונים הסלולרים בסין.



החברה הישראלית פיתחה יישום בשם TWT (ראשי תיבות של Talking Without Talking - לדבר מבלי לדבר), המאפשר להפחית את מספר השיחות האבודות בסלולר. ההשקעה במיזם היא לצרכי פיתוח ומכירות בסין, ואומדן המכירות לשנת 2007 הוא מיליוני דולרים.



הפיתוח מציע פתרון משלים לתא הקולי בתחום "השלמת השיחה" - המאפשר ללקוחות הסלולר לנהל ולקבל שיחה במצבים בהם לא ניתן לדבר כגון: ישיבת עבודה, צפייה בסרט, הרצאה וכו' - וזאת באמצעות בחירת מסרים מוכנים מראש ושימוש בהמרת טקסט לקול אנושי, שאותו שומע המתקשר בצד השני של הקו.



בחברה מעריכים, כי בקרוב צפוי השירות להיכנס לפעילות בישראל ובמערב אירופה. בארץ כבר נחתם הסכם עם אמבלייז מובייל (Emblaze Mobile), במסגרתו תעשה אמבלייז שימוש בטכנולוגיה של סיילנט קומיוניקיישן במספר דגמי מכשירים סלולרים חדשים.



מקס בלובנד, המנכ"ל ואחד ממייסדי החברה, אומר כי מדובר בפריצת דרך משמעותית בחדירת החברה לשוק הסלולר בסין. לדבריו, כמות משתמשי הסלולר בסין צפויה לעבור את ה-500 מיליון (כ-35% מכלל המשתמשים), ולכן הפוטנציאל שם הוא עצום.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully