זרם הפורשים מחברת מגדל שוקי הון לא נפסק. ל-TheMarker נודע, כי מנהל שיווק הלקוחות, אייל חיים, ועידו בירמן ממחלקת הקרנות עוזבים. ככל הנראה, יגיע חיים לפריזמה שבשליטת קרן מרקסטון.
לפני כשבוע נודע ל-TheMarker, כי מנכ"ל מגדל שוקי הון, נעם ברוורמן, יניב פגוט, מנהל ההשקעות הראשי של החברה, רמי דרור, מנכ"ל מגדל ניהול תיקים, ומיקי פוליצר - מנהל הברוקראז' של הקבוצה והמשנה למנכ"ל מרכזית שירותי בורסה החליטו לפרוש מתפקידם.
ההערכה היא כמה מן האנשים קיבלו הצעות מפריזמה - בית ההשקעות שבשליטת מרקסטון ומנוהל על ידי דב קוטלר. לא ידוע עדיין אילו תפקידים ימלאו השניים בפריזמה שהספיקה לגייס רבים לשורותיה.
בשוק ההון רוחשות השמועות על אווירת אימה שמהלכת במגדל בעקבות מינויו של דן ללוז לתפקיד יו"ר מגדל שוקי הון בתחילת השנה. ללוז נחשב מקורבו של מנכ"ל מגדל, איזי כהן. גורם בשוק ההון כינה את השיטה בה נוקט ללוז בתואר "הפרד ומשול". גורם אחר ציין, כי האווירה במגדל השתנתה גם בעקבות ה"שינויים הפרסונליים" שעוברת הקבוצה.
בראיון שהעניק היום ל-TheMarker מצליח ללוז להראות שהוא אינו מתרגש, לפחות בינתיים. הוא הודף את מרבית הטענות נגדו וטוען כי הכל בחברה מתנהל כמו שצריך. לדבריו, זה טבעי שבכל חברה שעוברת שינוי מהותי כמו זה שעוברת מגדל שוקי הון יהיו עזיבות. הוא מספר על הקשר המצוין עם בעלי המניות ועל הסיפוק שלהם מהמתרחש בחברה.
דובר מגדל שוקי הון סירב להגיב לידיעה.
זרם הפורשים ממגדל שוקי הון לא נפסק: מנהל שיווק הלקוחות אייל חיים ועידו בירמן ממחלקת הקרנות עוזבים
טל לוי
28.8.2006 / 13:49
