וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אאורה חתמה עם שותף נוסף על הסכם לרכישת קרקע בבאר יעקב תמורת 6.7 מיליון דולר

נתן שבע

5.9.2006 / 13:37

הקרקע מיועדת לבניית 367 יחידות דיור, בעלות היקף מכירות של 250 מיליון שקל



חברת הנדל"ן שבשליטת בועז משעולי, ממשיכה להרחיב את פעילותה בשוק הנדל"ן הישראלי, במקביל להשקעות שהיא מבצעת ברומניה.



אאורה, יחד עם חברת ס.י. אבן יזמות, חתמו יחד, בחלקים שווים, על הסכם לרכישת קרקע בשטח כולל של כ-36 דונם בבאר יעקב בתמורה ל-6.7 מיליון דולר. הקרקע מיועדת לבניית 367 יחידות דיור, שהיקף המכירות הצפוי מהן יסתכם בכ-250 מיליון שקל.



בנוסף לחלקה בפרויקט, תעמיד אאורה הלוואה לס.י. אבן למימון 70% מחלקה של האחרונה בפרויקט. במקביל, הודיעה אאורה על עסקה נוספת בתחום "הרחבות המושבים".



במסגרת העסקה תיזום נופי בראשית (בה מחזיקה אאורה בשיעור של 50%) פיתוח ושיווק של 69 מגרשים בשטח של כ-500 מ"ר כל אחד המיועדים לבנייה צמודת קרקע, במסגרת הרחבת מושב אביעזר, הממוקם באזור עמק האלה.



העסקה הראשונה של "נופי בראשית" התבצעה בחודש שעבר במסגרת הרחבת מושב לוזית, שם חתמה החברה על הסכם לפיתוח ושיווק 130 מגרשים בשטח של כ-500 מ"ר, כל אחד המיועדים לבנייה צמודת קרקע יחידות דיור.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully