סופר גז מקבוצת גרנית הכרמל, שבשליטת בורגלן של קבוצת בורוביץ' ותאגיד גלנקור, חתמה על הסכם לרכישת נכסיה ועסקיה של סוכנות להפצת גז באיזור המרכז תמורת 37 מיליון שקל.
מדובר במפיץ א.א. סוכנויות, שהיתה בבעלותו של אלי אטרקצ'י, שישאר כיועץ בחברה למספר שנים.
החברה רכשה את קווי הפצת הגז שהיו באזורים של רמלה, מודיעין ובני ברק. העסקה תאפשר לסופר גז התייעלות מסוימת בעסקיה ותאפשר לה לאחד חלק מהפעילויות השונות באזור על מנת לחסוך בעלויות.
קבוצת בורביץ' וגלנקור שכרו את שירותי של מריל לינץ' בחודש האחרון על מנת למכור את השליטה בגרנית. גלנקור בחרה למכור לממש את השליטה בחברה לאחר שגרנית הכרמל הרחיבה את פעילותה לתחומים שאינם סינרגטיים לגלנקור המתמחה בסחר בדלקים וקבוצת בורוביץ' החליטה להצטרף למכירה.
קבוצת בורביץ' וגלנקור מחזיקים ב-53.3% ממניותיה של חברת גרנית הכרמל ששוויה בשוק היום עומד על 835 מיליון שקל.
סופר גז של גרנית הכרמל רכשה סוכנות להפצת גז באיזור המרכז בהיקף של 37 מיליון שקל
נתן שבע
14.9.2006 / 15:43