וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הרווח הרבעוני של חברת שיט התענוגות קרניבל קרוז - שבבעלות משפחת אריסון - גדל ל-1.23 מיליארד דולר

TheMarker

21.9.2006 / 23:04

מניית חברת שיט התענוגות הגדולה בעולם עולה ביותר מ-3% בוול סטריט



קרניבל קרוז (סימול CCL), חברת שיט התענוגות הגדולה בעולם, הנמצאת בשליטת משפחת אריסון, דיווחה היום על גידול ברווח הרבעוני, הודות לביקוש מוגבר לשיט בספינותיה באירופה ובאלסקה ועלייה במחירי הכרטיסים. מניית קרניבל עולה במסחר בוול סטריט ביותר מ-3%.



קרניבל רשמה ברבעון השלישי רווח נקי של 1.23 מיליארד דולר, או 1.49 דולר למניה, לעומת רווח של 1.18 מיליארד דולר, או 1.4 דולר למניה, בתקופה המקבילה בשנה הקודמת. התוצאות היו גבוהות מתחזיות האנליסטים לרווח של 1.46 דולר למניה.



הכנסות החברה בתקופה המדווחת גדלו ב-8.3% לעומת הרבעון המקביל, ל-3.91 מיליארד דולר - מעל לתחזית האנליסטים להכנסות של 3.83 מיליארד דולר.



"השקתן המוצלחות של שלוש ספינות חדשות ביחד עם עונות שיט חזקות באירופה ובאלסקה, סייעו לנו להתגבר על גידול של 55 מיליון דולר בהוצאות על דלק ועל חולשה בביקוש בעונת השיט של האיים הקריביים", אמר יו"ר ומנכ"ל קרניבל, מיקי אריסון. עוד אמר, כי התייקרות הדלק הגדילה את הוצאות החברה בשנה הנוכחית ב-210 מיליון דולר או 25 סנט למניה.



במבט קדימה, צופה החברה לרשום ברבעון הנוכחי רווח של 48-46 סנט למניה, לעומת תחזית האנליסטים לרווח של 46 סנט למניה. בשנה כולה צופה החברה לרשום רווח של 2.73-2.71 דולרים למניה, לעומת תחזית האנליסטים לרווח של 2.71 דולרים למניה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully