יצרנית המסטיקים האמריקאית ריגלי (סימול WWY) הודיעה היום על מינויו לראשונה של מנכ"ל שאינו בן למשפחת ריגלי. מניית ריגלי מזנקת ב-15% במסחר בוול סטריט. ויליאם פרז, המנכ"ל לשעבר של יצרנית ציוד הספורט נייקי (סימול NKE), יחליף את ביל ריגלי כמנכ"ל ונשיא ריגלי.
ביל ריגלי, אשר ימשיך לשמש כיו"ר החברה שייסד סב-סבו, מונה למנכ"ל החברה בשנת 1999. מאז, הכנסות החברה יותר מהוכפלו. עם זאת, מניית החברה עלתה מאז המינוי ב-26% בלבד, הרבה פחות מזינוק של 71% שרשמה באותה התקופה מניית חברת הרשי, יצרנית הסוכריות הגדולה ביותר בארה"ב. באחרונה נשחק גם הנתח של ריגלי בשוק המסטיקים האמריקאי, ובשלושה החודשים האחרונים ירד ב-2.65 ל-60.7%, לפי נתוני חברת המחקר אינפורמיישן רסורסס.
ריגלי דיווחה היום כי רווחיה ברבעון השלישי גדלו ב-14% לעומת התקופה המקבילה בשנה הקודמת, והסתכמו ב-148 מיליון דולר, או 53 סנט למניה. בניכוי הוצאות ארגון מחדש, רשמה החברה רווח של 55 סנט למניה - 4 סנט יותר מתחזיות האנליסטים. הכנסות החברה גדלו ב-11% לעומת הרבעון המקביל, ל-1.18 מיליארד דולר.
יצרנית המסטיקים האמריקאית ריגלי מינתה לראשונה מנכ"ל שאינו בן למשפחת ריגלי
סוכנויות הידיעות
23.10.2006 / 22:22