וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רן עוז - סמנכ"ל הכספים של נייס - עובר לשמש סמנכ"ל הכספים של בזק

שירלי יום-טוב

24.10.2006 / 13:51

עוז הגיע לנייס באמצע 2004 מסרגון; מקורבים: המעבר - בשל הנסיעות התכופות לחו"ל



רן עוז, סמנכ"ל הכספים המוערך של חברת , יעזוב את החברה בתחילת 2007 כדי לשמש משנה למנכ"ל וסמנכ"ל הכספים של . עוז הגיע לנייס ב-2004 מחברת סרגון, אף היא חברה ישראלית נוספת הנסחרת בנאסד"ק.

עוז ימשיך לכהן בתפקידו בנייס עד למינוי מחליף. המהלך צפוי ברבעון הראשון של 2007. מר עוז ישמש כיועץ לחברה עד תום שנת 2007.



"לאחר 14 שנים בתעשיית ההיי-טק הגלובלית, החלטתי לעבור לתעשייה מסורתית בשוק המקומי", ציין עוז. "הצטרפתי לפני שנתיים וחצי לחברה בעלת פוטנציאל אמיתי לשינוי פני התעשייה בה היא פועלת. היום ברור כי נייס היא המובילה בשוק וממוצבת היטב להובלתו באמצעות פתרונותיה לניתוח אינטראקציות מולטימדיה. אני משאיר את החברה במצב פיננסי איתן ובידיים אמונות".



מאחורי פרישתו של עוז מסתתרת סיבה נוספת, כך העריכו מקורבים, והיא הנסיעות התכופות לחו"ל. עוז, בן 39, נשוי ואב לשתי בנות.



נייס, המוכרת מערכות הקלטה לווידיאו וקול, נסחרת בנאסד"ק לפי שווי שוק של 1.5 מיליארד דולר. במהלך כהונתו של עוז זינקה מניית החברה ב-140%.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully