וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ויכוח בין חברי ועד עובדי חברת החשמל - פוצץ דיון בהשתתפות נציגי המדינה על הרפורמה בחברה

שרון קדמי

25.10.2006 / 14:47

הוויכוח פרץ לאחר שנציג ההנדסאים טען כי הוא הוסמך על ידי ההסתדרות ליטול חלק בדיון



ויכוח נוקב בין נציגי ועד עובדי חברת החשמל, פוצץ היום דיון בנושא הרפורמה בחברה, שאמור היה להתקיים בהשתתפות נציגי הוועד, הנהלת החברה, משרדי האוצר והתשתיות, רשות החברות ורשות החשמל.



הוויכוח פרץ בין נציג ההנדסאים בוועד, שרצה ליטול חלק בדיון למרות התנגדותו של יו"ר הוועד, דוד (מיקו) צרפתי, שטען כי הוא אינו נמנה על צוות המו"מ של הוועד. נציג ההנדסאים טען כי הוא הוסמך על ידי ההסתדרות ליטול חלק בדיון, ועל כן הוא דורש ליטול בו חלק. בשל המחלוקת שלא יושבה, הדיון לא יצא אל הפועל - וכל עשרות המשתתפים בו התפזרו למשרדיהם.



מוועד העובדים נמסר בתגובה כי "המזכירות הארצית של עובדי חברת חשמל, המייצגת את ציבור העובדים והגמלאים של חברת החשמל, היא הגוף המוסמך לדון בכל שינוי בחברה מטעם העובדים. המזכירות הארצית קבעה את עמדתה במשא ומתן מול הגורמים הממשלתיים. לצערנו, אחד העובדים, עקב שיקולים אישיים, החליט להתערב במו"מ במטרה לפוצץ אותו. נציג זה פועל בניגוד לעמדת המזכירות ובניגוד להחלטותיה, ועל כן הוחלט כי לא יתקיים משא ומתן בנוכחותו. המשא ומתן יתחדש לאחר שאותו נציג יאות לאפשר למזכירות לייצג את העובדים ללא נוכחותו".


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully