וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אפל תפתח חנות קונספט בתל אביב בדומה לחנויות בארה"ב ובאירופה

ליאור הנר

29.10.2006 / 13:00

מנכ"ל ידע, איציק רדשקוביץ, מוסר כי החברה מחפשת מיקום ותשיק את החנות בתוך כמה חודשים



אפל ונוקיה יפתחו בקרוב חנויות קונספט בישראל. מחברת ידע, יבואנית אפל לישראל, נמסר כי היא תפתח בתוך מספר חודשים חנות דגל למוצרי אפל בישראל. החנות לא תתמקד רק בתחום אחד כמו שעשתה חנות istore בתל אביב המתמקדת בנגן האייפוד מתוצרת אפל. בחנות הקונספט תציע ידע את כל מוצרי אפל בדומה לחנויות הקונספט שמפעילה אפל בצפון אמריקה ובאירופה.



"אין לנו 20 מיליון דולר להשקיע בקוביית זכוכית כמו במנהטן ואין בארץ מיקום כמו רחוב ריג'נט בלונדון", אמר איציק רדשקוביץ, מנכ"ל ידע ל-The Marker, אך הוסיף כי החנויות יעוצבו בהתאם לקו המוקפד הנהוג בחנויות הקיימות בחו"ל. אין כרגע מועד מדוייק לפתיחת החנות או מיקום סופי אך גודלה יהיה כ-200 מ"ר.



"אנחנו חשים בתנופת מכירות של מעל 60% בשנה בשנתיים האחרונות, לא רק בתחום נגני האייפוד, אלא גם במחשבים. פתיחת החנות היא המשך לתנופה", אומר רדשקוביץ. עד השקת האייפוד לא זכו מוצרי אפל להצלחה כבירה בישראל, אך הפופולריות של הנגן במקביל להשקת מחשבים נישאים מעוצבים ובעלי יכולת גבוהה עזרה למכירות העולמיות ושיפרה גם את מכירות ידע בישראל. כיום נמכרים מוצרי אפל באמצעות מספר רשתות שיווק וברשת ביג בוקס אף יש תצוגה גדולה של מחשבים ונגנים.



בנוסף לאפל ישנן הערכות שגם נוקיה תפתח חנות דגל בישראל. החנות תמוקם ככל הנראה בבניין המשרדים החדש של החברה שמוקם ברמת גן.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully