וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ערבי לא יבדוק אותי": 60 אלף שקלים גויסו למאבטח שהוכה על ידי שוטרים בטדי

עודכן לאחרונה: 4.1.2026 / 16:27

קייס חדאד בן ה-21 הותקף לפי עדותו בידי שוטרים בטדי ששברו את אפו. מאז התקיפה הוא מסתגר בביתו ואינו מסוגל לעבוד. ארגון "עומדים ביחד" גייס עבורו 60 אלף שקל

בית"ר ירושלים טוענת: הזיקוק שפגע בגרם לפציעת הילד בטדי נזרק מחוץ לאצטדיון/תיעוד מהרשתות החברתיות

פעילים של תנועת "עומדים ביחד" תרמו ואספו כ-60 אלף שקלים עבור קייס חדאד, המאבטח בן ה-21 מבית חנינא שהותקף בידי שוטרים באצטדיון טדי, לאחר שניסה לבדוק את התוקפים בכניסתם לאצטדיון.

בדצמבר, המאבטח בן ה-21 מבית חנינא הותקף בידי שוטרים בדרבי בין הפועל ירושלים לבית"ר ירושלים."אחד האנשים אמר לי שהוא שוטר, הביא לי מכות ואמר לי 'מה אתה חושב שערבי יבדוק אותי?'", סיפר קייס בעדותו לאחר האירוע.

חדאד הוזעק לעזור למאבטחת שהתקשתה להתמודד עם הקהל. שם נתקל במישהו שהזדהה כשוטר. לטענת חדאד, ניסיונותיו להסביר שהוא מאבטח ופנה אליו מתוקף תפקידו, לא עזרו לו והוא נתפס, "נחקר" והוכה על ידי השוטר ועמיתיו. "אמרתי לו - אם היית אומר לי שאתה שוטר, הייתי מכניס אותך מהדלת האחרת, לא מהדלת של הקהל".

אנשי עומדים ביחד יחד עם קייס חדאד (בחולצה תכלת)/אתר רשמי, עומדים ביחד

חדאד פונה לבית החולים "שערי צדק" עם שבר באף וחבלות בגופו. מאז המקרה, לפי דבריו, הוא מסתגר בביתו וסובל מכאבים וטראומה. הוא טוען כי אינו מסוגל לחזור לעבודתו באצטדיון. לטענתו הוא הוכה במשך 8 דקות על ידי שוטרים. "הוא אמר לי 'מי אתה שתשים את היד ככה'", סיפר קייס חדאד. "הוא דחף אותי, הוסיף 'ערבי לא יבדוק אותי'.

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "במהלך היערכות למשחק כדורגל, סדרן במקום החל להתעמת עם השוטרים. ככל שיש טענות כלפי התנהלות השוטרים במקום, יש להפנותן לגורמים הרלוונטיים".

הסרטון שפורסם מהמקרה היו ברור ולא נראה ש"הסדרן" התעמת עם השוטרים.

sheen-shitof

עוד בוואלה

שוקלים לקחת הלוואה אך מפחדים? המדריך לצעדים פיננסים חכמים

בשיתוף הפניקס

קייס חדאד, המאבטח שהותקף על ידי שוטרים באצטדיון טדי/אתר רשמי, עומדים ביחד

מאז התקיפה קייס לא חזר לעבודתו, ומשפחתו פנתה בבקשה לעזרה כלכלית שכן הוא המפרנס העיקרי.

תנועת עומדים ביחד היא תנועה פוליטית יהודית-ערבית בישראל, סוציאליסטית, שדוגלת בשלום, שוויון, צדק חברתי ועצמאות.

לתנועה 12 סניפים (שמכונים בתנועה "מעגלים") ו-14 תאי סטודנטים ברחבי הארץ, ובהם מאורגנים למעלה מ-5,000 חברים רשומים. באוגוסט האחרון, המשטרה ביטלה אירוע של "עומדים ביחד" שמטרתו היתה גיוס תרומות לתושבי עזה. במשטרה טענו, ללא הוכחות, שהתרומות עלולות לשרת את חמאס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully