כל העולם דיבר על הרגע שבו זוג נתפס בוגד במצלמת ה"קיס קאם" בהופעת קולדפליי - והפרשה ממשיכה להכות גלים - הפעם עם טוויסט משפטי: קריסטין קאבוט, מנהלת משאבי האנוש לשעבר של חברת Astronomer, שתועדה מחובקת עם המנכ"ל אנדי ביירון על המסך הענק בהופעה ביולי - הגישה תביעת גירושין מבעלה אנדרו.
הרגע הפך לוויראלי כאשר כריס מרטין, סולן קולדפליי, הבחין בקאבוט ובביירון עומדים חבוקים ביציע והציג אותם בפני הקהל. כשהם מיהרו להסתתר מהמצלמות, מרטין זרק לעברם באירוניה: "או שהם מנהלים רומן, או שהם פשוט מאוד ביישנים". מהר מאוד הוידאו הפך למגה-ויראלי ברשתות החברתיות והוביל לחשיפת הרומן בין השניים.
כעת, לפי מסמכים שהוגשו לבית משפט בניו המפשייר, נראה שקאבוט הגישה את בקשת הגירושין ב-13 באוגוסט - פחות מחודש לאחר פרוץ השערורייה. היא ובעלה אנדרו, מנכ"ל חברת הרום Privateer Rum, נישאו רק ב־2023 ואף רכשו יחד בית בשווי 2.2 מיליון דולר ליד החוף האטלנטי.
הפרידה הזו מצטרפת להיסטוריה זוגית סבוכה של השנים: אלו הגירושים השניים של קריסטין, שהתגרשה ב־2022 מקנת' ת'ורנבי, והגירושים השלישיים עבור אנדרו.
האקסית מגיבה: "קארמה"
ג'וליה קאבוט, אשתו השנייה של אנדרו, לא התאפקה והגיבה בחריפות לכלי התקשורת: "ברגע שהפרשה התפוצצה שלחתי לו הודעה והוא אמר: 'החיים שלה לא קשורים אליי'. אבל שניהם לא חומר לחתונה בעיניי." לדבריה, לאנדרו "ממילא לא אכפת מכולם חוץ מהכסף", והיא הוסיפה כי ההשפלה הציבורית שפקדה אותו היא לא פחות מ"קארמה".
עוד בנושא
המנכ"ל שנתפס במצלמה בהופעת קולדפליי יתבע את הלהקה?
גווינית' פאלטרו, האקסית של כריס מרטין, גוייסה להצלת החברה שהסתבכה בקולדפליי־גייט
הקריירה התרסקה - וגם הנישואים
זמן קצר לאחר שהתיעוד הוויראלי פתח את תיבת הפנדורה, השניים נאלצו לפרוש מתפקידיהם בחברת Astronomer. אנדי ביירון התפטר מתפקיד המנכ"ל, וקאבוט עזבה את תפקידה הבכיר במשאבי האנוש. במקביל, גם נישואיו של ביירון התערערו, ועל פי הדיווחים גם הוא החל בתהליך פרידה מאשתו ולשלם לאשתו עשרות מיליוני דולרים במקרה של גירושים.
הסיפור זכה למימד ביזארי נוסף כאשר מפיקי תוכנית הריאליטי האמריקאית Cheaters הציעו לקאבוט ולביירון חצי מיליון דולר כדי להשתתף בתוכנית מיוחדת שתעסוק בשערורייה. על פי הדיווחים, המנחים מבקשים לראיין אותם על מה שהתרחש, על חיי הנישואים שהתפוררו ועל ההשלכות המשפחתיות. עד כה השניים לא הגיבו לבקשה ולא פרסמו שום הצהרה לתקשורת.