ממשל טראמפ מקדם שינוי דרמטי במנגנון הבחירה של ויזות H-1B, הנפוצות בעיקר בתעשיית ההיי-טק - כך לפי דיווח של בלומברג. לפי ההצעה החדשה, ההגרלה לא תתבצע עוד באופן אקראי, אלא תתבסס על רמת המיומנות הנדרשת והשכר המוצע למשרה.
במסגרת ההצעה, כל מועמד ישובץ לאחת מארבע רמות שכר בהתאם לנתוני משרד העבודה האמריקאי. מועמדים ברמת השכר הגבוהה ביותר, עם שכר שנתי ממוצע של 162,528 דולר, ייכנסו להגרלה ארבע פעמים, בעוד שמועמדים ברמה הנמוכה ביותר ייכנסו רק פעם אחת. לפי הממשל, השיטה "תעדיף את הענקת ויזות H-1B לעובדים מיומנים ובעלי שכר גבוה, תוך שמירה על האפשרות למעסיקים לגייס עובדים בכל רמות השכר".
השינוי מצטרף לצעדים נוספים של הבית הלבן, בהם צו שהוצא בסוף השבוע שעבר המחייב תשלום של 100 אלף דולר על כל בקשה חדשה לוויזת H-1B כתנאי לכניסה לארה"ב. ההכרזה עוררה בתחילה בהלה בקרב מעסיקים ועובדים, עד שהובהר כי היא חלה על בקשות חדשות בלבד. האגרה נכנסה לתוקף ב־21 בספטמבר. גם היא, כמו גם מנגנון ההגרלה החדש, צפויה לעמוד במבחן משפטי.
תוכנית הוויזות מוגבלת ל־85 אלף בקשות חדשות בשנה, כאשר מוסדות אקדמיה וארגוני מחקר פטורים מהמכסה. מעסיקים שנבחרים בהגרלה השנתית רשאים להגיש בקשה רשמית בשם העובדים.
תקנות שנוסחו בסיום כהונת טראמפ הראשונה ביקשו גם הן לתת עדיפות לבעלי שכר גבוה, אך בוטלו על ידי הנשיא הקודם ג'ו ביידן. בנוסף, משרד העבודה ניסה אז לצמצם את מגוון המקצועות הזכאים לוויזות H-1B כחלק מהאג'נדה "Buy American, Hire American" (תרכשו מאמריקה, תעסיקו אמריקאים).
ארגוני עסקים התריעו כי ההצעה תפגע ביכולת לגייס עובדים צעירים - בעיקר בוגרי אוניברסיטאות אמריקאיות - ואף התנגדו לשימוש ברמות השכר של משרד העבודה כמדד למיומנות. גם עורכי דין הזהירו כי ההצעה אינה חוקית, מאחר שחוק ההגירה האמריקאי קובע כי יש להנפיק ויזות לפי סדר קבלת הבקשות.
במקביל, שירותי ההגירה האמריקאים (USCIS) שינו בשנה שעברה את כללי ההגרלה, כך שלכל מועמד היה סיכוי שווה להיבחר, ללא קשר למספר המעסיקים שהגישו עבורו בקשה. השינוי נועד להתמודד עם ניצול לרעה של ההגרלה, לאחר שחלק מהמעסיקים נחשדו כי תיאמו ביניהם והגישו מספר בקשות פיקטיביות כדי להגדיל סיכויי זכייה - תופעה שהביאה לעלייה חדה במספר ההרשמות.