למה היין בישראל יקר פי 3 מבאירופה?
במה נעוץ ההבדל במחיר בין היינות בישראל ואירופה? האם בצריכה המועטת של הישראלים או בהוצאה הגבוהה על מיתוג ושיווק? או שבכלל מדובר בהוצאות הנלוות שקשורות ליוקר המחיה בישראל? ואיך בכל זאת אפשר להוריד את המחירים?
במה נעוץ ההבדל במחיר בין היינות בישראל ואירופה? האם בצריכה המועטת של הישראלים או בהוצאה הגבוהה על מיתוג ושיווק? או שבכלל מדובר בהוצאות הנלוות שקשורות ליוקר המחיה בישראל? ואיך בכל זאת אפשר להוריד את המחירים?
לפי ממצאים שהוצגו היום בדיון שנערך בוועדה לביקורת המדינה בכנסת, המחיר הריאלי לשתלום לצהרונים צריך לעמוד על כ-650 שקל